Mijn uitnodigingslink is verlopen

In verband met veiligheidsredenen is een uitnodigingslink voor de Horeca Handboek App slechts 24 uur geldig.

Het kan natuurlijk zijn, dat jij pas na deze 24 uur je wachtwoord wilt instellen. In onderstaande handleiding, lees je hoe je een nieuw wachtwoord kan aanvragen.

Stap 1.

Ga naar jouw handboek link op je telefoon, tablet of mobiel, deze eindigt altijd op .handboek.app

Je handboek link bestaat uit jouw restaurantnaam en .handboek.app erachter. Bijvoorbeeld:
restaurantnaam.handboek.app

Weet je niet zeker wat jouw handboek link is? Vraag deze op bij je leidinggevende.

Stap 2:

Klik op wachtwoord vergeten (zie foto onderaan deze handleiding)

Stap 3:

Vul e-mailadres in waarmee je bent uitgenodigd

Stap 4:

Je ontvangt een nieuwe e-mail met link om je wachtwoord in te stellen.Dit kun je vervolgens nog eens proberen. Let erop dat deze uit minimaal 6 tekens bestaat.

Ik ontvang geen mail

Ontvang je geen wachtwoord reset mail? Neem dan contact op met: support@horecahandboek.nl

Geen account met het opgegeven adres gevonden

Indien je deze melding krijgt, dan is je account waarschijnlijk niet correct aangemaakt. Vraag je leidinggevende om je opnieuw uit te nodigen voor de Horeca Handboek App. Let op, ook deze link is slechts 24 uur geldig.